Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mladí hasiči červenec-září 09

11. 10. 2009

31.7-11.8.2009 – Pobyt pod stany na Kochnově – Letošního pobytu se zůčastnilo 24 MH a to bylo nejvíce dětí za celých 21 let, co tam jezdíme. Počasí bylo plné sluníčka, jen první dva dny jsme zmokli a strašily nás bouřky. Zvládnout drobotinu bylo dost náročné, ale díky starším členům jsme to zvládli. Velký dík patří rodičům, kteří nám tam vozili obědy. A kdo nám vařil ? Hovorkovi, Rudolský, Kruchňovi, p. Opičková, p.Svobodová, Zuzana Skaláková.Děkujeme p. Brtové z Kochnova, těm kdo nám tam vozil buchty,koláče, bábovky a jiné pamlsky a všem kdo nám jakýmkoliv způsobem přispěl k příjemnému pobytu na Kochnově. Těch pár dní uteklo jako voda a bylo nám tam hezky. Těšíme se na příští rok ……… 3,4 ahoj.

3.září 2009 – První schůzka mladých hasičů v novém školním roce. Přivítali jsme mezi sebou nové členy: Terazu Pochylou, Terezu Litošovou, Radka Šedivého a Matěje Jeleneckého, a tím se naše základna MH rozrostla na 27 členů. Tak ať se vám mezi námi líbí.

5.září 2009 – Starší MH jeli do Sedlce na 4.ročník Memoriálu Míry Kabíčka, kde se umístnili na 3.místě a přivezli další pohár. Blahopřejeme.

 - Druhá část jela do Benešova na akci „Konec prázdnin“, kterou pořádal SDH Benešov a nás požádali o ukázku z činnosti MH o předvedení požárního útoku. I naše děti se účastnily soutěží kterých tam byla spousta. Přivezli si pěkné ceny : Tomáš Kříž za 1.místo a Jirka Drábek za 2.místo. Gratulujeme.

vedoucí MH Dáša Tůmová


http://benesovsky.denik.cz/hasici/florian_sdh_olbramovice.html

 

Náhledy fotografií ze složky Kochnov 2009