Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mladí hasiči 2013.

4. 1. 2014

Návštěva HZS st.Benešov 24.2.2013.

O vánocích 2013 děti napsaly dopis Ježíškovi s přáním podívat se k hasičům do Benešova. V únoru se jim přání splnilo a v plné sestavě jsme se podívali k hasičům - profesionálům. Po odborném výkladu hasičů, zodpovězení otázek od dětí, ale i ze strany profíků si děti prohlédly techniku, výstroj a vše co je zajímalo. Asi nejvíc se dětem líbilo vyhlášení poplachu, kdy hasiči sjížděli po tyči a připravovali se na výjezd.
Po vydatné svačině a společném fotu před technikou jsme s úsměvem na tváři a sdělováním zážitků odjeli domů.
Letos budou děti psát Ježíškovi o návštěvu zdravotní záchranné služby v Sedlčanech.
Foto:
 
Nácviky na jarní soutěž, svinování hadic, stříkání se džberovkou ale i údržba výstroje člena výjezdové jednotky to vše jsme stihli při jedné z našich schůzek.
Svinování těm menším moc nešlo proto, že mají problém hadici unést natož jí celou smotat. Ale stříkání se džberovkou nás bavilo nejvíc i plechovky jsme si sami sbírali a stavěli. A vůbec nám nevadilo, že na nás nebyla nitka suchá. I Jirkovi to šlo od ruky a boty byly zase jak nové.
Foto:
 
Veselá diabolka 9.6.2013 Chotýšany
Na veselou diabolku jelo 8 členů v kategorii mladší. Ve střelbě ze vzduchovky na terč postoupili do čtvrtfinále Stanislav Rudolský a Jan Hovorka.Do semifinále postoupil Matěj Jelenecký.
Nemůžu říct, že se nám střelba nepovedla, asi to bylo vzduchovkama. Protože Verča Drábková, která vloni zvítězila, vypadla hned v prvním kole. Tak že na příště by to chtělo seřídit vzduchovky, že?
Foto: