Jdi na obsah Jdi na menu
 


Akce mladých hasičů v prosinci 2014.

4. 1. 2015
Akce MH
 
26. listopadu jsme si při schůzce MH odpracovali 2 hodiny při úklidu parkoviště před adventní nedělí. Sešlo se nás málo ale práce jsme udělali dost. Poklízeli jsme vyřezané křoví, větve a klacky. Pak jsme se šli ohřát do špýcharu, kde jsme si připravovali věci na vánoční schůzku a psali dopis Ježíškovi.
Už se těšíme na 20. prosince, kdy bude celkové hodnocení naší činnosti  a budeme nocovat ve špýcharu.                   
 
  
Vánoční schůzka MH s celkovým hodnocením.
 
20. prosince jsme se sešli na vánoční schůzce MH, aby jsme zhodnotili naši činnost za rok 2014.
Sešli jsme se všichni až na jednoho a tak se mohlo začít. Na naši schůzku přišel i starosta SDH pan Šmídek, řidič pan Drábek , nový starosta OÚ pan Novák, Lucka Dušková, Hanka Pilíková, Miloš Pejša a Petr Skalák se Zuzkou.
Vedoucí MH nás seznámila se vším co jsme dělali v uplynulém roce, jak a kde jsme se umístili na soutěžích, dozvěděli jsme se i kdo kolikrát byl či nebyl na schůzkách, zkrátka vše, co se dělo okolo MH. Pak svou zprávu přečetli vedoucí družstev, něco nám řekla i Lucka, přidali se všichni hosté.
A pak nastal ten okamžik, kdy nás vedoucí nechala nastoupit a to už jsme věděli, že to bude něco slavnostního a bylo. Letos jsme si zasloužili odměnu všichni a to v podobě medaile „ Za aktivní činnost v kroužku MH.“ Pak se vyhodnotilo ještě nej družstvo. Šampáňo si odneslo družstvo Matěje Jeleneckého. A protože s námi spolupracují i dospěláci , tak medaili dostali i naši hosté.
K večeru dorazila Hanka Pilíková a přinesla nám něco na zub v podobě pití a sušenek. Přišel se na nás taky podívat Petr Skalák se Zuzkou a ihned se s námi pustili do soutěží. Pak jsme si rozdali dárečky a připravili jsme se na spaní. Ti menší usnuly kolem 9 a ti starší v pozdních nočních hodinách. V noci nás strašil silný vítr ale i to jsme přežili. Ráno ti nejmenší pomohli s přípravou snídaně, ostatní s úklidem a po 10 hodině jsme se rozcházeli s přáním krásných svátků vánočních.
 
 
Za MH Dáša Tůmová
 
Foto z akcí: